String Hylly Leveys

Kenkähyllyt 8. Evästevalinnat Käyttöehdot Sopimusehdot Rekisteriseloste Copyright © Vepsäläinen Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kynttilänjalat 3. Huopa 3. String System

String System hylly 78×30 valkoinen 3 kpl

Lue lisää. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää string hylly leveys. Kysy lisätietoja. String System -hyllyjärjestelmä on muunneltavissa loputtomasti niin sivu- kuin pystysuunnassa ja sen ajaton sekä minimalistinen muotokieli istuu saumattomasti niin erilaisiin koteihin kuin toimistoihin. Hyllyn vahva luonne perustuu sen tikasmaiseen runkoon, joka mahdollistaa hyllyjen vapaan asettelun.

string hylly leveys

Tutustu myös

Arvostan sitä, että sähköpostiin vastataan nopeasti. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. String Furniture String System hylly 78×20 saarni 3 kpl. String String System -sivupaneeli 50 x 20 cm, 2 kpl. Luo uudet MyStockmann-käyttäjätunnukset ja nauti lukuisista eduista, esimerkiksi:. Myynnissä 2.

ragnarok thor film

String Pocket hylly – Porin Kalustetalo

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Kynttilänjalat 3. Sivupaneelit on helppo asentaa seinälle, kaappeja, laatikostoja, lokerikkoja, koukkuja ja erimittaisia hyllyä voi kätevästi siirrellä sopiville korkeuksille. Ostajan turva takaa kaupat ilman riskejä. String Pocket on näppärä seinähylly esimerkiksi string hylly leveys kirjojen ja koriste-esineiden säilytykseen. String String System -kaappi 58 x 30 x 42 cm. Näytä kaikki uudet tuotteet.

Käytännölliset String hyllyt ja hyllyjärjestelmät | Stockmann

Metalli Suosikit Suosikit. Rakastan saamaani tuotetta. Ei tunnusta? String Furniture on kodinkalusteisiin erikoistunut ruotsalainen designyritys, jonka tuotevalikoiman pääpaino on modulaarisissa säilytysratkaisuissa ja hyllyjärjestelmissä.