Ssd M2 Kingston 120gb

Tuotekoodi: Valmistajan takuu. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Koti ja viihde.

Kingston SSDNow A400 (120 GB, SATA M.2 2280) SA400M8/120G, SSD-kovalevy

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Pyyntöäsi käsitellään. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Tuote on lisätty toivelistalle. Asennus- ja huoltopalvelut. Valitettavasti Hintaseuranta.

ssd m2 kingston 120gb

Tuotetiedot

Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Lainat. Näytä kaikki Kingston tuotteet. Näytä kaikki Kingston jalosteet. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

mi air purifier 3c

Kingston A GB M.2 SSD-asema | elektroninen kauppa

Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Palautetta sivustosta. Verkkokaupan maksutavat:. Lisää ostoskoriin Korissa: 0 kpl. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta.

Kingston SSDNow A ( GB SATA M.2 ) SAM8/G SSD-kovalevy, hinta 26 €

Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Pinterest Sähköposti. Sisäinen tiedonsiirtonopeus:. Toimitus ja Palautuskäytännöt. Näytä kaikki Kingston jalosteet.