Spruzit Af Neudorff

Se muodostuu lehtikirvojen, jauhiaisten ja kilpikirvojen tapaisten imevien hyönteisten sokeripitoisista eritteistä, jonka päällä nokihärmäsieni viihtyy. Hae kanta-asiakkaaksi. Muut kiinnostavat jalosteet :. Sellaista ihmeainetta ei olekaan! Tehoaa kehittyneisiin hyonteisiin seka myos toukkiin ja muniin.

Neudorff Spruzit Rtu Tuhohyönteisten Torjunta-Materia

Tuotemerkki: Spruzit af neudorff. Mistä se johtuu? Tuhoeläinten torjuntann. Tiihalantie 21, Kangasala Email: kangasala honkasenpuutarha. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Spruzit tuhoaa lehtikirvat, kilpikirvat, villakilpikirvat, harsosääsket, jauhiaiset, ripsiäiset, kovakuoriaiset, kaskaat, poppelin salaattikirvat, hernekääriäiset, kovakuoriaisten toukat, toukat, lehtipistiäistoukat, luteethavupunkit, rhododendronin verkkoluteet sekä kehrääjäpunkit avomaalla, kasvihuoneissa, toimistoissa ja sisätiloissa kotona. Käynti puutarhamyymälässä ja kasvihuoneissa muuttaa ympäristön hetkeksi valoisaksi, lämpimäksi ja täyteen vihreyttä, vehreyttä ja kukkia.

spruzit af neudorff

Ruukut Vaihda valikko Sisäruukut Ulkoruukut. Määrä Miinus Plussa. Sekoitettu ruiskutusliuos on käytettävä heti. Facebook Instagram. Kevätkukat Kesäkukat Syyskukat. Se muodostuu lehtikirvojen, jauhiaisten ja kilpikirvojen tapaisten imevien hyönteisten sokeripitoisista eritteistä, jonka päällä nokihärmäsieni viihtyy. Hae kanta-asiakkaaksi.

wolf wilderness junior

Neudorff : Spruzit RTU Tuhohyönteisten torjuntaan

Äitienpäiväkukat Kukkivat sisäkasvit Viherkasvit. Verkkokaupan tilaukset ja noutoajat vahvistetaan aina myymälästä sähköpostitse tai puhelimitse. Tuhoeläinten torjuntann. Usein kysytyt kysymykset : Maa oleanterini alapuolella on tahmea, ja lehdillä on tummaa tahmaa. Havupuut Lehtipuut Hedelmäpuut. Käytä näitä tuholaisia vastaan Spruzit Tuhohyönteisten torjunta-ainetta. Heti käyttövalmis.

Neudorff Spruzit Rtu Tuhohyönteisten Torjunta-Aine – Puutarhakauppafi

Puhdista lehdet tahmasta huoneenlämpöisellä vedellä, niin että ne taas saavat valoa ja ilmaa. Takaisin päävalikkoon. Luonnonmukainen Spruzit Tuhohyönteisten torjunta-aine on helppokäyttöinen ja laaja-alaisesti vaikuttava ruiskute vahingollisten, imevien hyönteisten torjuntaan. Shoppaile netissä. Varoaika: 7 vrk maustekasveille ja 1 vrk muille kasveille Sisältö: ml Tarkista saatavuus myymälästä. Sisä- ja ulkokasveille.