Smart Tv 32 Philips Android

Philips Android TV näyttää haluamasi sisällön kun haluat. Lasten sisäpukeutuminen Paidat ja puserot Housut Mekot ja hameet Collegepuvut ja haalarit Yöpaidat ja pyjamat. Työkoneet ja telineet Hitsauslaitteet Kompressorit ja paineilmatyökalut Betonimyllyt Rakennussirkkelit Tikkaat Työskentelypöydät. Näytä kaikki Tekniset tiedot Näytä vähemmän Tekniset tiedot. Tätä pienikokoista Smart TV:tä on helppo siirrellä, ja se näyttää hyvältä.

Philips 32PFS6402/12 Full HD Android TV 32″

Lahjoitat tilauksen Hope ry:lle. Ohuen muotoil Näitä haetaan nyt:. Ladataan hintagraafia. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

smart tv 32 philips android

Philips 32″ Full HD Android TV – 32PFS6906/12

Hintakehitys Korkein hinta. Katso saatavuus ja hinta myymälöissä. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Philips TV -sarjassa yhdistyvät kauneus ja toimivuus. Lasten alusasut Alushousut Pitkät alushousut ja kerrastot Sukat Sukkahousut Aluspaidat ja muut alusasut. Edellyttää Netflix-tilausta.

va109m panda

Philips 32″ Full HD Android TV () 32PFS/12 | Telia

Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä päivän ajan. Lastentarvikkeet Rattaat ja matkustustarvikkeet Turvaistuimet ja turvatuotteet Lastenhoitotarvikkeet Lasten kylpyhuonetuotteet. Ei voi yhdistää muihin valoihin. Valot myös vähentävät silmien rasitusta hämärässä katsottaessa. Valitse peli palvelusta ja pelaa sitä suoraan televisiossa! HDCP : Kyllä.

Erittäin ohut FHD-TV, jossa Android™ 32PFS/12 | Philips

Lisää vertailuun. Et joudu tinkimään suorituskyvystä tilan koosta riippumatta, ja voit lisäksi nauttia täydestä Ambilight-kokemuksesta. Universal Serial Bus 2. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston kysymysosiossa. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.