Lovi Sarja Näyttelijät

Lehmusruusu on aiemmin ohjannut muun muassa Kakarat-draamasarjan, mutta Tervolle Lovi on ensimmäinen televisiotyö. Kuva: Yle Kuvapalvelu. Musiikilla on myös tärkeä osuus sarjassa. Murhamysteeriä ja yliluonnollista kauhua yhdistelevän Lovi -sarjan lovi sarja näyttelijät ovat nuoria, joilla ei OLE aiempaa kokemusta näyttelemisestä. Suomalaisessa mytologiassa lovi merkitsee yliluonnollista tilaa elämän ja kuoleman välissä.

Askel kohti näyttelijän ammattia

Lovi on kuvattu Pohjois-Karjalassa, jossa on runsaasti metsää, järviä ja soita. Varsinkin kun kummallakaan näyttelijöistä ei OLE aiempaa kokemusta tv-kameroista tai edes kesäteatterista. Kuva: Yle Kuvapalvelu. Mansukoski on kokenut haastavana sen, kuinka emootiot ilmaistaan kameran edessä. Markkinointitekstin mukaan Lovi on jännitystä ja yliluonnollista kauhua yhdistelevä murhamysteeri.

lovi sarja näyttelijät

Katso myös

Kummallakin on teatteritaustaa. Myös sarjan genre on uusi aluevaltaus. Pitää jaksaa odottaa, ja aina pitää jaksaa näytellä, kun samaa kohtausta otetaan uudestaan ja uudestaan, Arosara kertoo. Ylen julkaisemassa haastattelussa sarjan tuottajat Riikka Takila ja Jarkko Hentula paljastavat luonnon näyttelevän isoa osaa sarjassa. Todella muhkea bikinipylly!

cb usb6 cable

Lovi | Yle Areena

Seitsemäntoistavuotiaan Sofian elämä järkkyy, kun hänen isosiskonsa Wilma hukkuu Lovi-järveen heidän isänsä tehtaan avajaisissa. Teatterissakin joutuu toistamaan asioita monta iltaa putkeen, Lehmusruusu toteaa. Muutamia kohtauksia kuvataan myös Kontiolahdella ja Outokummussa. Loven tyylilaji keikkuu mysteerin ja kauhun välimaastossa. Tietysti alkuun jännittää ja se tekee näyttelemisestä kankeaa, Hartikainen sanoo.

Kotimainen Lovi-sarja on yliluonnollista kauhua ja murhamysteeriä

Siitä keskusteltiin ohjaaja Tero Sarkkisen kanssa, ja yhdessä päätettiin, että lähden tekemään tätä, koska tv-sarja on sen verran harvinainen kokemus. Kun riitaisat vanhemmat eivät osaa antaa selitystä Wilman käden jäljille, Sofia alkaa selvittää siskonsa kohtaloa, ja ketkä henkilöt siihen saattaisivat liittyä. Sarjan tuottajat Riikka Takila Yleltä ja Jarkko Hentula Yellow Films -tuotantoyhtiöstä kertovat, että Pohjois-Karjala valikoitui kuvauspaikaksi, kun piti löytää näyttävää luontoa. Teatterissakin joutuu toistamaan asioita monta iltaa putkeen, Lehmusruusu toteaa. Viime vuonna valmistuneessa ohjelmassa palataan luvun Iso-Britanniaan, missä AIDS hallitsi pelon aikakautta. Etusivu Uutiskatsaukset Askel kohti näyttelijän ammattia. Todellisuudessa ulkokuvausten tapahtumapaikkana on Lieksa; todella kaunista itäsuomalaista kesämaisemaa sarjassa saadaankin katsella pitkin matkaa.