Logitech G815 Tkl

Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Tyyli ja hyvinvointi. Pelinäppäimistö G GL Clicky. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Sony WHXM4, kuulokkeet. Kategoriat ja tuotemerkit.

Logitech G815 Lightsync RGB Linear (EN)

Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? PC-johdon pituus : 1,8 m. Näppäimistön suorituskyky pelin aikana on erinomainen, ja sen matalat, mekaaniset GL Tactile -kytkimet, tarjoavat kosketuspalautetta kevyellä naksahduksella. Paino (fysiikka) ilman johtoa : 1 g. Uusi dimensio Edistyksellinen pelitekniikka sekä hienostunut ja erittäin ohut design. Logitech Gaming G, näppäimistö Jätä arvostelu ensimmäisenä ja logitech g815 tkl arvontaan.

laadukas naisten valkoinen t paita

Logitech G Lightsync mekaaninen pelinäppäimistö | verkkokauppa

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Värejä voi valita noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta. Lisäksi voit tehdä pelikohtaisia varustemukautuksia, muodostaa yhteyksiä muiden valmistajien sovelluksiin, kuten Discordiin ja OBSiin, sekä ladata ja jakaa mukautettuja peliprofiileja Logitech G -yhteisön kautta. Ohjelmoi viiteen logitech g815 tkl G-näppäimeen pelissä tai sovelluksessa käytettäviä näppäinsidoksia, järjestelmäkomentoja ja mukautettuja makrokomentoja, joita voit luoda itse tai ladata muilta käyttäjiltä.

Mekaaninen Logitech G LIGHTSYNC -pelinäppäimistö RGB-värivaloilla

Kytkimiä on kolmea eri tyyppiä: GL Clicky — kuuluvat napsautukset ja kosketuspalaute GL Tactile — kosketuspalautetta kevyellä naksahduksella GL Linear — täysin tasaiset painallukset Lisätietoja mekaanisista kytkinvaihtoehdoista. Toimitusaika tarkista saatavuus. Toivelista luotu. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. PC-johdon pituus : 1,8 m.