Lipo Akun Säilytys

Ota yhteyttä. Esimerkiksi sanotaan, että akkusi kapasiteetti on mAh. Aloittaja Cadvision Kopterit – Aloittelijan kysymykset ja vastaukset. Ladattua virtamäärää ei tietysti noin saa selville, mutta jännite pitäis nyt olla aika tarkasti tiedossa. Toisin sanoen pistäessäsi akkusi latautumaan balancerilla varustettuun laturiin, lataa laturi akkua siihen asti, että lipo akun säilyttäminen on täynnä. Toisaalta akkuja ei saa säilöä täytenä, koska se kuluttaa akkua.

LiPo-lataaminen

Latausvirran löydät akusta sen valmistajan ilmoittamana C-arvona. Takuuasioissa OLE aina ensimmäisenä yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected]. LiPon tuoreus, eli valmistuspäivä ja säilytys kaupan hyllyllä Aloittaja Maikko Sähkömoottorit, noparit, akut, laturit ja becit. Akkukohtaisen purkuvirran saat kertomalla akun kapasiteetin C arvolla. Akut ovat siis kulutustavaraa loppujen lopuksi, mutta hyvällä hoidolla ja oikein ladattuna pidennät lipo akun säilytys akkujen elinkaarta. Edullisemmat pussit kestävät heikommin kuin arvokkaammat.

lipo akun säilytys

Tietoa meistä

Noutamatta jätetty Postipaketti ei OLE tilauksen peruutus , näistä veloitamme kaikki siitä koituneet kulut, jotka ovat perintäkelpoisia. Akut ovat siis kulutustavaraa. Minimi katkaisujännitteen tulee olla vähintään 2,75 volttia per kenno suosittelemme vähintään 3,0V, mielellään 3,2V. Toisin sanoen palautettavan tuotteen tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa. Koska kyllä omat on uutena kestäneet jos on kerran vähän pitkäksi mennyt lennätys. Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi – Lue lisää.

ipad adapteri hdmi

Älylaturit (LiPo laturit) | Hobbyfactory OY

Pitääpä mitata noita vielä uudelleen ja tarkistaa tilanne tarkemmin. Väärästä käytöstä johtuva ja ulkopuolisesten vaikuttajien aiheuttamia tuotteiden rikkoutumista ei katsota kuuluvan takuun piiriin. Latauksen tärkein perusasia on, että mitään akkuja ei saa jättää latautumaan ilman lipo akun säilytys. Siksi on hyvä aina ylimitoittaa akkujen virranantokyky, kun valitsee sopivaa akkua. Asian voi ajatella niinkin että se on yksi baari-ilta, ei sen kummempaa. Koko pakka tuossa haarukassa. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

LiPo akkujen latauksesta

Mistä sitten tietää, jos akku oirehtii ei halutulla tavalla? Ilman ennakkotietoa olevissa palautustapauksissa emme ota vastuuta tuotteen häviämisestä tai häiriötilanteista. Näin voimme taata, että käsittelemme tapahtuman teitä parhaiten palvelevalla tavalla, henkilökohtaisesti teidän kanssanne. Vuoden torppari Suurilla virroilla ladatessa on ensiarvoisen tärkeää käyttää vain laadukkaita latureita, joissa on monipuoliset turvaominaisuudet. Hyväksymme uusien avaamattomien tuotteiden palautuksen aina 50 päivään asti. Tämä voi johtua esimerkiksi ylijännitteestä tai käytetystä liian kovasta purkuvirrasta.