Lintujen Ruokinta Rotat

Suositus on, että ruokintapaikka sijaitsee vähintään kymmenen metrin päässä rakennuksista. Varpushaukka onnistuu saalistuksessaan keskimäärin joka kymmenes kerta. Luo tunnuskirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti! Lintujen talviruokinnan kieltämisen sijaan kehittyneempi ratkaisu olisi sopia ruokinnalle säännöt. Kommentoi Jaa.

Siisti lintulauta ei houkuttele rottia

Muista taloyhtiön pelisäännöt ja toimi niiden mukaan. Henkilökohtaiset tiedot. Aiheeseen liittyvää. En ymmärrä miten kesykissa piti paikat vuosikymmeniä niin jyrsijävapaina. Varpushaukka ja varpuspöllö syövät ruokinnoilla vierailevia lintuja. Säännöistä tärkein on se, että ruokintapaikkaa ylläpitävä asukas huolehtii ruokintapaikan siisteydestä.

lintujen ruokinta rotat

Keskustelu

Käyttämällä ruokinta-automaattia ja siivoamalla automaatin alle kerääntyvän siemen- ja kuorimassan pois voi rottaongelmaa ehkäistä. Kun sää kylmenee, moni toivoo pihalleen viehättäviä pikkuvieraita. Myös päiväpetolinnut tarvitsevat ruokaa kylmän talven aikana. Sulan maan aikaan tätä voi helpottaa ruokintapaikan alle laitettu pressu. Ja että linnut eivät heittele niille ruokaa,niin lähtevät paremmille ruokapaikoille. Rottien torjunta loukuilla on haastavaa, koska isorotta on epäluuloinen ja eikä mene helposti loukkuun.

gu10 3 5 cm

Lintujen talviruokinta voi houkutella rottia: ”Lupa kysyttävä taloyhtiöltä”

Taloyhtiössä asuvan on muistettava, ettei ruokintaa kannata aloittaa lintujen ruokinta rotat luvin. K18 – Keskustelualue on tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Jaa keskustelu. PwC:n ja Urban Land Instituten toteuttamaa Emerging Trends in Real Estate: Europe -raporttia varten oli tehty kyselytutkimus kiinteistösijoitusalan yrityksen keskuudessa, minkä lisäksi oli haastateltu alan suuryritysten edustajaa. Yleensä kuulen, että ”soita poliisit paikalle”.

BirdLife Suomi | Ruokavieraat

Taloyhtiössä asuvan on muistettava, ettei ruokintaa kannata aloittaa omin luvin. Nimco Noor, 47, pakeni repivää sisällissotaa Suomeen ja sai 8 lasta — ”Nyt en pelkää elämässäni enää mitään”. Lintujen talviruokinta on hyvin harvoin rottien esiintymisen pääsyy. Nyt on lintuvaroitus voimassa — Kuva: Joutsen hyytyi Ympyrätalon eteen 8. Lintujen ruoka vetää rottia osingoille — neljä vinkkiä kutsumattomien vieraiden varalle. Sulan maan aikaan tätä voi helpottaa ruokintapaikan alle laitettu pressu.