Lintujen Äänet

Silmät keltaiset. Koko: Noin 19 cm, josta pyrstön osuus koiraalla jopa kolmannes. Tavallinen myös mökkirannoilla. Lataa Lintujen Äänet todellista nautintoa varten! Lyhyt kiilamainen pyrstö.

Lintujen ääniä – kuinka monta näistä tunnet?

Muuta: Lekuttelee, syöksyy ja sukeltaa saaliin kimppuun. We’d really lintujen äänet it. Kovia puhelimen soittoääniä. Äänet: Visertely kuivempi ja pingottuneempi kuin haarapääskyllä. Eroaa samannäköisestä lapintiirasta parhaiten suuremman kärjestä tumman nokkansa ansiosta lapintiiralla kokopunainen Koko: Noin 35 cm, selvästi tavanomaisia lokkilajeja pienempi. Koko: 14—16 cm, sinitiaista suurempi, vähän varpusta pienempi.

lintujen äänet

Liity jäseneksi!

Leutoina talvina Suomeen saattaa jäädä satoja punarintoja. Opettelemalla vuoden aikana kaikki tunnet vuoden lopussa lintulajia. Ulkoasu: Selkäpuoli harmaa vanha tai ruskea nuori , vatsapuolella poikkijuovia vanha tai pitkittäisviirutusta nuori. Koko: Noin 13 cm, pienempi kuin talitiainen. Yleinen joka paikan sorsa koko maassa, talvella suurina parvina sorsien ruokintapaikoilla. Muuta: Punaruskealla värimuodolla on vilkkaampi metabolia. Soitto- ja viestiääniä.

apple watch 4 44mm gold

Lintujen ääniä – kuinka monta näistä tunnet? –

Lähes koko maassa kaupungeissa, kylissä ja maalaistalojen pihapiireissä. Etelä-Karjalan maakuntalintu. Lyhyt jalat, lyhyt pyrstö. Laulun voimakkuus on yli 70 desibeliä, lintujen äänet se voi kuulua yli kilometrin päähän. Varastoi ylimääräisiä saaliita seivästämällä ne piikkilankoihin tai oksanhankaan. Alkukeväästä metsissämme kiikittää vain pikkutikka.

Lintujen äänet – tutustu yli lintulajin ääniin.

Kaulushaikaraa on helppo verrata sumutorveen, härkälinnun mylvintää pistettävään sikaan. Opettelemalla vuoden aikana kaikki tunnet vuoden lopussa lintulajia. Talvella lajin voi nähdä koko maassa. Naaras himmeämmän värinen, päälaki vihertävä. Leveäsiipinen, lennossa siiven takareunalla näkyy kapea valkea juova. Ulkonäkö: Pitkäjalkainen ja -kaulainen. Muuta: Soidinpaikkojen pirstoutuessa yksinäiset kukot voivat uhitella ihmisille ja yksinäiset koppelot eli naarasmetsot voivat herättää hämmästystä vaikka koulun pihalla tai kylän keskustassa.