Lintuhavainnot Porvoo

Karttalinkki Sikosaaren tornille Lähin osoite: Sikosaarentie Erikoisimpina lajeina tavataan vuosittain pikkusieppo ja idänuunilintu. Keväällä alue kerää hyvin hyönteissyöjiä lintuhavainnot Porvoo paikalla kannattaa vierailla aamuisin. Ruskis on yhteydessä laajempaan jokisuiston ja merenlahtien muodostamaan alueeseen, johon kuuluvat myös Kaupunginselkä sekä Stensbölefjärden. Emäsaloon pääsee Kuggsundetin siltaa pitkin. Havainnot ovat lintuharrastuksen ydin.

Lintupaikkoja Porvoon alueella

Lähin osoite: Tolkkistentie Lintuhavainnot Borgå kuuluvat pikkutikka, rastaskerttunen, ruokokerttunen ja rytikerttunen. Keväisin on järjestetty viikottain lintuopastusta tornilla iltaisin. Vuoden linnut räystäs- ja haarapääsky Vuoden lintu laulujoutsen Vuoden lintu selkälokki on taantunut lähes viidenneksen Vuoden lintu mustakurkku-uikusta on tullut saariston asukas Kuikka- ja kaakkurityöryhmät A Finnish Red-throated Diver wintered on the English Channel Do Red-throated Divers moult in the Baltic Sea? Arktisten vesilintujen ja kahlaajien muutto lintuhavainnot Porvoo loppuaan.

lintuhavainnot porvoo

Account Options

Kuvaus: Kissasalmen pohjukka pysyy sulana läpi talven satamasta johtavan viemäriojan ansiosta. Auton voi jättää Tanssisaaren parkkipaikalle, Emäsalon sillan pieleen parkkipaikoille tai Haikkoontien varrelle parkkipaikalle, lähelle ammattikoulua. Kuvaus: Isot selkävedet Tolkkisten itäpuolella. Pellinki kääntää muuttovirran yleensä sitä kohti ja mereisyys tuo avomerenkin parvet hyvin näkyville. Parina keväänä on kaulushaikara huutanut lahdella muutaman päivän ajan. Jyrki Lehto Karttalinkki Kuggsundiin Lähin osoite: Emäsalontie 11

frisbeegolf kiekkojen painot

Aistihavainnot | Keski- ja Pohjois-Uudenmaan Lintuharrastajat Apus ry

Lähin osoite: Emäsalontie Joskus löytyy myös isolokki. Lintuhavainnot Borgå saalistelee päivittäin lahdella. Varikolle johtavalta tieltä kääntyy vanha Emäsalon tie oikealle, läpi ruovikkoalueen. Linnut lentävät kapeaa väylää pitkin Emäsalonselän ja Tolkkisten kylän välillä, joskus aivan tornin päältä. Alueen lintuhavainnoista on luvulla on laadittu lajiluettelo ja sitä ylläpidetään Bosgårdin kotisivuilla. Älä aja autoa tornin viereen.

Havainnot | PSLY

Arktikan aikaan toukokuussa sillalta voi nähdä lähietäisyydeltä valkoposkihanhien ja vesilintujen muuttoa. Tornista voikin seurata joutsenten elämää hyvin läheltä. Jatka harjua pitkin n. Jyrki Lehto Karttalinkki Tolkkisten kylälle Lintutornille käännyttäessä on pieni parkkipaikka.