Limente Led Nauha

Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä limente led nauha Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumis­ilmoitus teksti­viestillä sekä sähkö­postilla. Kaikissa tapauksissa varmista, että kiinnityspinta on ehdottoman puhdas ja kuiva ennen kuin kiinnität led-nauhan. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää virtalähdettä kohden. Määrä kpl. Virtalähde on aina tilattava erikseen. Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle. Tuotteen laatu 5.

Laadukkaat nauhat eri tiloihin

Huomioithan, että tuotteen mukana ei toimiteta muuntajaa. LED-valaisinlista Limente Ribbon, 2m. Säädin Limente Smart musta Limente Smart säätimellä voidaan ohjata kahta erillistä valaistusryhmää. Suosittelen tuotetta. Econ-2 kulmapistorasia musta.

limente led nauha

Tuote-esittely

Hinta: Juuret oikea tuote. Tällä tavoin sekä vältetään turhia hukkapaloja että mahdollistetaan nauhan asentaminen virtalähteeltä kahteen eri suuntaan. Hyvin valaisee! Myyntinumeromme palvelee Ark 8. MINI-3 pistorasia, valkoinen. Vastinetta rahoille 4.

brafab leone kulmasohva

Led-nauhat – Limente

Toimitusaika: n. Soita ja tilaa! Yhteensä 1 kysymys. Langaton 24 V himmenninosa, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Voit myös ohjata paketin haluamaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin Postin sivuilla.

LED-RIBBON COM IP44

Smart kaukosäädin toimii yhdessä Smart ja himmentimen Sopivat vaihtoehdot ovat mainittuina tuotteiden yhteydessä. Alumiiniprofiilit ja led-nauhat ovat saatavissa myös erikseen. Limente Smart on langaton kaukosäädin, joka toimii yhdessä painettavan Smart -himmentimen kanssa. MINI-2 pistorasia, ruostumaton teräs. Posti säilyttää lähetystä 7 vuorokautta, jonka jälkeen lähetys palautuu lähettäjälle.