Liljan Istutus Ruukkuun

Tee tämä varhain keväällä tai syksyllä. Sain siskoltani tuollaisen kerran ja se tuoksui, niin että piti viedä ulos. Naapureissa ei kukaan kasvata liljoja joten tartunta ei helpolla varmaan, toivottavasti, tule. Mene tiedä Jos liljoihin iskevät kirvat, torju ne kirvojen torjuntaan tarkoitetuilla liljan istutus ruukkuun. Voit lannoittaa liljaa nestemäisellä kasviravinteella pari kertaa kesän aikana.

Näin kasvatat liljoja

Jaa keskustelu. Seksuaalinen tai väkivaltainen sisältö. Sprii tainnuttaa ne välittömästi, minkä jälkeen ne hukkuvat. Jos sellaista ei OLE, voit tietenkin muokata rinteen itse. Ydinaseiden käyttö Suomea vastaan? Muuten lumi suojaa liljoja parhaiten kylmyydeltä.

liljan istutus ruukkuun

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Kasvualustaksi sopii tavallinen, kalkittu puutarhamulta. Myöhemmin kesällä voit lannoittaa liljojasi pari kertaa myös nestemäisellä puutarhakasviravinteella. Osta eurolla – Saat 15 euron alennuksen. Vanha kikka on liottaa sipuleita vähän aikaa, kääntää maa hyvin ja laittaa vähän sahanpurua pohjalle, siihen kohtaan, mihin sipulin istuttaa. Pitkinä poutajaksoina voit kastella liljoja niin kuin muitakin kukkapenkin kasveja. Sivuilla voit tarkastella myös ostokuittejasi ja bonustilannettasi. Kirjautumalla sisään voit tarkastella profiiliasi, bonuksiasi, tekemiäsi ostoksia ja kuittejasi.

laptop asus f15

Näin kasvatat liljoja | Koti & Keittiö

Naapureissa ei kukaan kasvata liljoja joten tartunta ei helpolla varmaan, toivottavasti, tule. Levitä liljojesi varsien ympärille kerros karkeaa hiekkaa, jotta näet helpommin maahan pudonneet liljakukot ja pääset niistä eroon. Talven väistyessä liljoja on hyvä siistiä poistamalla vanhat, kuivat varret, katemateriaali sekä muu ylimääräinen aines. Valitse liljoille mieluiten aurinkoinen tai osan päivästä varjoinen kasvupaikka ja anna niille ilmavuutta ja tilaa kasvaa, jotta kauniit kukat ja lehdet pääsevät kunnolla esiin. Toinen neuvoi laittamaan ensin pientä lastua ja sahanpurua joita en mistään saa Liljan istutus ruukkuun si­pu­lit is­tu­te­taan 2—3 ker­taa si­pu­lin sy­vyy­teen ja vä­hin­tään 20 sen­tin etäi­syy­del­le toi­sis­taan. Syksyllä syyslannoitan liljan istutus ruukkuun ja talveksi peitän havuilla.

Lilja ruukussa / La La Lilja

Kaada ruukkuun ensin kerros karkeaa hiekkaa ja sen jälkeen omalle liljalajikkeellesi sopivaa multaa. Keväällä käytetään moniravinnelannoitteita ja syyskesällä typetöntä syyslannoitetta. Vastaukset Vanhimmat Uusimmat Vanhimmat Suosituimmat. Osta eurolla – Saat 40 euron alennuksen. Liljat kasvavat ja kukoistavat vuodesta toiseen, kunhan tarjoat niille syvämultaisen kasvupaikan. Tulppaaneja jännään myös, vaikka ovat kohopenkissä.