Lenovo X1 I7

Limited quantities are available. X1 Carbon tarjoaa kaiken mitä lenovo x1 i7 onnistuneeseen etäpalaveriin. Tämä virtaa säästävä paneeli on energiatehokas ja se pitää huolta silmiesi terveydestä: se on TÜV Rheinland -sertifioitu vähäisemmistä sinisen valon päästöistä. Turvallista kaupantekoa Verkkopankki, luottokortti, osamaksu, lasku ja liisaus. Joustavat maksutavat. Uudistunut kuvasuhteen näyttö tarjoaa aiempaa enemmän pystysuuntaista kuva-alaa.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 -14″ -kannettava (20XW005NMX)

Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja lenovo x1 i7 Palvelut. X1 Carbon Gen 8 on uskomattoman käytännöllinen. Virtaa koko vuorokauden ympäri Tehokkaan suorittimen ansiosta X1 Carbon Gen 8 on ennennäkemättömän nopea tehtävässä kuin tehtävässä. Ihmisen läsnäolon tunnistustoiminto lukitsee laitteen automaattisesti, kun poistut sen äärestä, ja yhdessä valinnaisen infrapunakameran kanssa se mahdollistaa kontaktittoman kirjautumisen jopa lepotilasta. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Käytännön tietoturvaa – Lenovo Lenovo x1 i7 on kokonaisuus, joka sisältää tietoturvaa parantavia ja yksityisyyttä varjelevia ominaisuuksia. Rajoitettu takuu — 3 vuotta — nouto ja palautus Rajoitettu takuu — akku — 1 vuosi.

lenovo x1 i7

Parhaat ehdotukset

Turvallista kaupantekoa Verkkopankki, luottokortti, osamaksu, lasku ja leasing. Saumattomasti integroitu suojaus ThinkPad X1 Carbon Gen 9 -kannettava suojaa tietojasi ja laitettasi sisäänrakennettujen ThinkShield-tietoturvaratkaisujen päivitetyillä versioilla. Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti. Ja kun tarvitset lisää virtaa, RapidCharge-pikalataus lataa varauksen 80 prosenttiin vain tunnissa. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 6. Sotilastason kovuutta ThinkPad-kannettavat testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja niille tehdään yli laatutarkastusta.

huawei b29

ThinkPad X1 Carbon (9th Gen) | Uusi Intel® Evo™ kannettava tietokone | Lenovo Suomi

Biometrisen tunnistuksen mahdollistavalla Match-on-Chip-sormenjälkitunnistimella kirjaudut sisään yhdellä kosketuksella. Suoriutuu myös ääriolosuhteissa Kaikkien ThinkPad-kannettavien tavoin myös X1 Carbon Gen 8 testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Rakenna lenovo x1 i7 0. Viileä kovassakin käytössä Uusi yksitankoinen sarana, kaksoistuuletin ja takaosan tuuletus parantavat älykästä lämpöratkaisua. Suomen suurin It-alan erikoisliike Myynnissä tänään tuotetta. Tuotteen ominaisuudet Virtaa koko vuorokauden ympäri Tehokkaan suorittimen ansiosta X1 Carbon Gen 8 on ennennäkemättömän nopea tehtävässä kuin tehtävässä.

LENOVO X1 IU/14FHD/16GB/SSD/4G/10P/3P | LENOVOUFMX | Data-Systems

Saatavilla: Vain sisäänkirjautuneena voit kirjoittaa tuotearvioinnin. Thunderbolt 4 3. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. All rights reserved. Saumattomasti integroitu suojaus ThinkPad X1 Carbon Gen 9 -kannettava suojaa tietojasi ja laitettasi sisäänrakennettujen ThinkShield-tietoturvaratkaisujen päivitetyillä versioilla.